• facebook
 • Bébiszitter Info Stettner Tímea

  Kedves Érdeklődő!

  Stettner Tímea vagyok, elsősorban édesanya, másodsorban mérnök-informatikus és matematika tanári végzettséggel rendelkezem.

  10 éve mikor a Bébiszitter Információ megfogalmazódott bennem, elhatároztam, hogy megpróbálok minél több Édesanyának, Édesapának (Szülőknek, Nagyszülőknek) segíteni oldalammal, hogy találjanak megfelelő bébiszittert gyermekük számára. Tudom, hogy a mai rohanó világban milyen nehéz minden helyzetben megállni a helyét egy Szülőnek, vissza kell mennie dolgozni, pedig még szívesen babázna, lenne a gyermekével, mások egyedül nevelik a gyerekeket és nincs nagyszülői segítség.

  Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy a mai világban minél több bébiszitterhez eljussanak az állásajánlatok és minél több bébiszitternek sikerüljön állást találni.

  Mint édesanya törekszek arra és mindent elkövetek, hogy a szülők részére a legfontosabb szempontokat figyelembe vegyük, ezért a biztonságra helyezem a fő hangsúlyt.

  A biztonság mellett a minőségi időtöltés is kiemelt szerepet kap, hisz mint pedagógus is és mint anya látom, hogy mekkora boldogság a gyermekkel időt tölteni, minőségi foglalkozásokat, játékokat, mesét olvasni, kreatívoskodni, énekelni, stb..

  Mindenkinek jó időtöltést, szülőknek sikeres pótmami találást, bébiszittereknek sikeres pályázást kívánok!

  Timea

  Tiszteletel:

  Stettner Tímea

  2018