Bébiszitter Info Árak

Jelenleg 1685 bébiszitter átlagosan 1 104 Ft/óra bérért dolgozik.

Legkevesebb 1000 Ft, a legmagasabb jelenlegi órabér 7000 Ft.

Bébiszitter órabér kalkulátor

Nem tudod mennyit kérhetsz bébiszitterként egy órára, Kalkuláld ki a saját óradíjad!

Az itt található díjkalkulátor a Bébiszitter információ tulajdona, hozzávetőleges ajánlás a bébiszitterek órabéréhez.

Bébiszitter árak

Nincs folyamatos órabér utáni jutalékunk! Oldalunkon egyszeri fix regisztrációs díjat számolunk és a bébiszitter óradíjából semmilyen egyéb folyamatos további költséget nem vonunk le. Nem kell többet fizetni, csak a regisztrációért, mindössze egyszeri 4990 Ft/hó tól igénybe veheti a szolgáltatásunkat. Miért tudjuk ezt megtenni? Nem vagyunk közvetítők, így nem is számítunk fel folyamatos közvetítési díjat amég a bébiszittert foglalkoztatja. Ami lehet több év is! Velünk rengeteget spórol. Mégis a legjobb bébiszittert kiválaszthatja a gyermeke számára! Hiába foglalkoztatja a bébiszittert akár 3 évig, amenyiben 1 hónapon belül megtalálja az alkalmas babysittert (és miért ne találná meg akár 1-2 napon belül), akkor egyszeri 4.990 Ft ot fizet.

A Bébiszitterek óradíját, amit Ők teljes egészében kézhez kapnak (tehát a bébiszittert is támogatjuk ezzel a rendszerünkkel, hogy nem vonunk folyamatosan a fizetésükből), az alábbiakban láthatja:

Bébiszitter díjszabás akár 1200 Ft-tól - 3000 Ft-ig is terjedhet, függően a feladattól, az ellátáshoz szükséges szaktudástól, illetve hogy hány gyermekre kell vigyázni. A díj kalkulálását mindenesetben a két fél együttesen határozza meg (bébiszitter és szülő). Kétféle díjazással lehet számolni, fix óradíj, illetve fix havi díjjal.

A bébiszitter díjszabást az alábbiak befolyásolják:

  • gyermekek száma
  • időpont (hétköznap, vagy hétvége, napközben vagy éjszaka)
  • feladatok (pl háztartási kiegészítő feladatok, vagy csak bébiszitteri munka, gyermekvigyázás)
  • jogosítvány megléte, saját autó használata
  • végzettség, bébiszitter oklevél, vagy óvodapedagógus, dajkai végzettség előny
  • tanulás, idegen nyelvű foglalkozások
  • tapasztalat, hány éves múlttal, referenciával rendelkezik e

Átlagosan elmondható, hogy 1500 Ft os óradíj az induló órabér, ettől lejjebb az egyszerűbb feladatok esetén, illetve sok óraszám esetén (fix havi díj meghatárázosának lebontása órákra), lehetséges.

Vidéken 1500 Ft os óradíjtól indul a bébiszitter díja, Budapesten 1600-2800 Ft-tól kezdődnek a bébiszitter árak, azaz a bébiszitter díja.

A NAV felé bejelentési kötelezettsége a bébiszitternek nincs, az a feladat a családot terheli. NAV bejelentéssel kapcsolatosan itt olvashatsz.