Bébiszitter Info Vendégkönyv

- - - 2017-05-19 Gulyásné Lovász Erzsébet - - -

Köszönöm az oldal segítségét, mert már három kedves családdal vagyok folyamatosan  kapcsolatba. A gyerekek aranyosak, a szülők szimpatikusak, és remekül tudunk együtt dolgozni a csemeték érdekében. Imádom az "Apró Talpúakat"!

- - - 2017-03-28 Gulyásné Lovász Erzsébet - - -

Sziasztok! Kösönöm a lehetőséget, mert egy aranyos 2 gyermekes család talált rám. Hazaviszem őket az iskolából, bölcsiből. A nagyobbal tanulok, a kicsivel legózok.   Jó         időben játszótérre is megyünk. Hasznos órákat töltünk együtt. Vacsora után megfürödve várják a szülőket.

- - - 2016-10-07 Tünde - - -

Nagyon köszönjük a hirdetés lehetőségét! Nem csak egy hanem vagy egy tucat bébiszitter közül választhattuk ki a számunkra megfelelőeket. Bátran ajánljuk másoknak is ezt az oldalt! 

- - - 2016-07-04 Erzsébet - - -

Köszönöm az oldal segítségét. Ez által talált rám egy kedves, aranyos család a tündéri lánykájukkal, aki "Erzsi maminak" hív engem. Kölcsönös a szimpátia és a szeretet. Nagyon szeretem a "pótunokámat"!

- - - 2015-09-12 Bernáthné Lakatos - - -

Sikerült egy nagyon kedves, közvetlen anyukát és két aranyos picit "talàlnom", akikre öröm vigyàzni és élvezet velük lenni! Köszönet! Rita

- - - 2014-11-14 Zsuzsanna - - -

Sziasztok én megtaláltam a megfelelő bébiszittert aki szakszerűen ellátja a gyerekeimet ( pelenkázás etetés ha beteg a gyógyszereket beadja stb) A gyerekeimnek foglalkozást tart mesél énekel nekik magyarul angolul németül leviszi a játszóra őket sétálni A nagyobbal kézműveskedik sokat játszanak együtt! Több mint 10 éves tapasztalata van és pedagógiai gondozói végzettsége nálam ez is szempont volt valamint gyakorló anyuka! A neve Kriszti Köszi a segí­tséget Kedves üzemeltetők

- - - 2013-09-11 dr. Tamási-Dombai Rita - - -

Kedves üzemeltető! Azért í­rok, hogy elmondjam, végtelenül elégedett vagyok a szolgáltatással, amit nyújt, tényleg nagyon hasznos! Tegnap tettem fel egy hirdetést, hogy bébiszittert keresek, és annyian jelentkeztek, hogy alig tudok már időpontot beí­rni interjúra. Amikor én kerestem a bébiszittereket, valahogy nem voltam ilyen sikeres. Egyszóval nagyon jól működik a rendszer! Gratulálok és - bár még csak a kiválasztás folyamata zajlik, nem találtuk meg a bébiszitterünket, de - köszönöm a segí­tségüket! üdvözlettel: dr. Tamási-Dombai Rita

- - - 2013-03-01 Mayer Imola - - -

Nekem mondhatni, hogy nagy szerencsém volt, 3 hónap után Szegeden kaptam egy nagyon jó állást. Elégedettek velem, a gyyerekek édesek és még egy kis zsebpénzhez is hozzájutok:) Ennél többet nem is kérhetek...:)

- - - 2013-02-28 Erika - - -

Tetszik az oldal,igaz, hogy nem olyan rég regisztráltam, de remélem hogy hamarosan én is találok egy kedves családod aki majd érdelkődik felőlem és meg lesz elégedve velem.

- - - 2013-02-28 Bedő Péterné - - -

A múlt évben regisztráltam és két hét után rám talált egy akkor hét hónapos kisbaba anyukája,azóta is velem van a minden napokban!:-) Szóval én örülök a lehetőségnek,hogy megtaláltam ezt az oldalt!

- - - 2013-02-28 Csekéné Ludányi Brigitta - - -

Sajnos én még nem találtam meg azt a kedves családot ahol vigyázhatnék egy vagy két picurkára, de nem adom fel a reményt.

- - - 2012-11-21 Réka - - -

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Egy nagyon aranyos családot sikerült találnom. A gyerkőc is megkedvelt pár hét után, és a szülők is nagyon megkedveltek.

- - - 2012-08-10 Viktor - - -

Szép az oldal, remélem szerencsével járok itt és nekem is lesz egy családom, aki majd foglalkoztat! üdvözlök mindenkit!!

- - - 2012-07-19 varga szabina - - -

csúcs ez az oldal:)) nagyon tetszik:))

- - - 2012-03-09 Jakab Eszter - - -

Nagyon tetszik az oldalatok,-én inkább a baba szépség verseny végett kerestem ezt az oldalt.szuper.

- - - 2012-02-28 Bartus Tibor - - -

Gratulálok a gyönyörű babához, Isten áldja meg a magyarokat, hogy szaporodjunk a fogyás helyett. Éljenek a szülők békében ,boldogságban , Isten áldásával. Tibor.

- - - 2011-06-30 Határhegyi Mónika - - -

Nagyon jó az oldal és sikerült találnom egy rendes...

- - - 2011-03-01 Tóth Ági - - -

Köszönöm szépen a lehetőséget, remek bébiszittert sikerült találnunk! Ági