Bébiszitter Info Stettner Tímea

Kedves Érdeklődő!

Stettner Tímea vagyok, elsősorban édesanya, másodsorban mérnök-informatikus és matematika tanári végzettséggel rendelkezem.

14 éve mikor a Bébiszitter Információ megfogalmazódott bennem, elhatároztam, hogy megpróbálok minél több Édesanyának, Édesapának (Szülőknek, Nagyszülőknek) segíteni oldalammal, hogy találjanak megfelelő bébiszittert gyermekük számára. Tudom, hogy a mai rohanó világban milyen nehéz minden helyzetben megállni a helyét egy Szülőnek, vissza kell mennie dolgozni, pedig még szívesen babázna, lenne a gyermekével, mások egyedül nevelik a gyerekeket és nincs nagyszülői segítség.

Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy a mai világban minél több bébiszitterhez eljussanak az állásajánlatok és minél több bébiszitternek sikerüljön állást találni.

Mint édesanya törekszek arra és mindent elkövetek, hogy a szülők részére a legfontosabb szempontokat figyelembe vegyük, ezért a biztonságra helyezem a fő hangsúlyt.

A biztonság mellett a minőségi időtöltés is kiemelt szerepet kap, hisz mint pedagógus is és mint anya látom, hogy mekkora boldogság a gyermekkel időt tölteni, minőségi foglalkozásokat, játékokat, mesét olvasni, kreatívoskodni, énekelni, stb..

Mindenkinek jó időtöltést, szülőknek sikeres pótmami találást, bébiszittereknek sikeres pályázást kívánok!

Tiszteletel:

Stettner Tímea

2018