BÉBISZITTER INFO | Hogyan legyél bébiszitter | Babysitter kereső és bébiszitter állások
Be a babysitter
Bébiszitter munka
babysitter
Bébiszitter Információ
Bébiszitterek keresése és babysitter kínálat
Bébiszitter információ Bébiszitterek részére, regisztráció? Szülők részére - babysittert keres? Bébiszitter kereső Bébiszitter állások Kapcsolatfelvétel
Bébiszitter
login
E-mail:
Jelszó:
Jelszóemlékeztető kérése:
E-mail:
bébiszitterek
star
star
bébiszitterek
star
star
star
star
star
star
bébiszitter keresés
star
star
star
star
star
star
star
star
partnereink
star
star
star
star
star
Remény a leukémiás gyermekekért
Bendegúz gyermekzúg
Bendegúz gyermekzúg
Bendegúz gyermekzúg
facebook bébiszitter

Bébiszittert keres

Bébiszittert kereső családok hirdetései

2014-08-14 03:05:19
Lichtenstein
40-es éveiben járó férfi és 8 éves kislánya keres 3 hónapra teljes munkaidős bébiszittert és segítséget a háztartásban. A munka kezdete: 2014 szeptember. Ha 21 - 33 év közötti vagy és szeretnél Liechtensteinben dolgozni, Ausztria és Svájc között, jelentkezz. Fizetés hetente 461,90 CHF (5 munkanap, 2 szabadnap). A munkára való jelentkezés feltételei: a) Gyermekekkel való tapasztalat, gyermekszeretet. b) Házimunka elvégzése, saláta,egyszerűbb ételek elkészítése, vasalás. c) Ne dohányozz. d) Nagyon fontos, hogy tudj úszni. e) Jogosítvány megléte nagy előny. f) Ne legyen féltékeny barát vagy férj. g) A felsorolt három nyelv egyikén legalább társalgási szint ismerete: angol, német, francia. Budapesttől Liechtensteinig az oda-vissza út biztosított.
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-09-01 01:15:21
Budapest (megye), XVI kerület
16. kerületbe, Mátyásföldre 2 éves kisfiunk és 4 és fél éves kislányunk mellé keresünk bébiszittert hosszú távra. Gyakoriság: - rendszeres heti 3 alkalommal 4-től fél 7- 7-ig, - esetleg 1-2 plusz alkalommal havonta, néha ad-hoc felmerülő esetekben, - ritkán éjszakai ügyelet biztosítása. Feladatok: -elmenni a gyerekekért a bölcsődébe és az óvodába (a kettő kb. 1 km-es távolságra van egymástól, sétálva kb. 10-15 perc),majd onnan haza (kb. 10-15 perc séta, - otthoni felügyelet, közös játék, kreatívkodás, amíg haza nem érünk a férjemmel - nem tv nézés! - a gyermekek étkeztetése, - kisebbik gyermek pelenkázása. Az ideális jelölt: - empatikus, barátságos, türelmes de határozott személyiség, - energikus, együtt tud mozogni, játszani a gyerekekkel, nem csak leül és nem foglalkozik velük, - szép magyarsággal, gazdag szókinccsel beszél, - gyorsan reagál,váratlan helyzetek nem zökkentik ki, - nem dohányzik, - minimum 3 év tapasztalata van 2 hasonló korú gyermek együttes felügyeletében, - referenciával is tud szolgálni, - tudja vállalni a heti 3 alkalmat hosszú távon. Előny: - óvodapedagógus, gyógypedagógus végzettség Pályázatához kérjük mellékelje fényképes önéletrajzát, motivációs levelét és a fizetési igényét. Köszönjük!
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-09-01 03:56:41
Pest (megye), Üröm
8 hónapos kislányom mellé keresek babysittert rendszeresen heti 2-3 alkalommal kb 3 órás időtartamra napközben, illetve esetlegesen 1-2 órára estére vagy hétvégére. Ürömön lakunk, a csillaghegyi hév megállójától kb 1 km-re (a hegyen felfelé).
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-08-31 11:30:20
Pest (megye), Budaörs
3 fiú gyermekes (1 év, 4 év, 6 év) család keres babysittert Budaörsön Az ideális személy: - tud segíteni reggel a gyerekek óvodába kísérésében és délután az elhozásukban (bizonyos napokon különórára hordásában), illetve otthonunkban alkalmanként vigyázna a gyerekekre (egyelőre egyszerre legfeljebb 2 gyermekre) - időnként hétvégén is ráér; - van kisgyerekekkel tapasztalata (legalább 5 év), kifejezetten örülnénk friss nyugdíjas jelentkezőnek - mosolygós, jókedvű, rugalmas, türelmes, de határozott! hosszú távra keresünk segítséget!
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-08-28 11:49:40
Pest (megye), Budakalász
Budakalaszon lakom és alkalomszerű bebiszitter segítségre lenne szükségem elsősorban a 13 hónapos kislányom melle illetve van meg egy 5 éves kislányom aki óvodás már de ha éppen ovi szünet van akkor rá is kellene vigyázni. Azért alkalomszerű mert olyan esetekben lenne szükségem segítségre ha éppen orvoshoz megyek, kozmetikushoz amiknek az időpontja általában változó így nem tudok egy fix napot mondani hogy mely napokon kellene segíteni. Havi 15-20 óra között biztos hogy lenne munka,általában hétköznap délelőttre de lehet délután is ha a kicsi beteg és a nagylányomnak épp úszás vagy néptánc órája van. 1000 forintos órabérért keresek segítséget. Elsősorban 20-30 év közötti lányokat keresek, tapasztalattal. Sürgős lenne, koszonom előre is a segítséget!
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-08-27 09:24:38
Budapest (megye), XII kerület
Budapesten a XII. kerületben, kiscsoportos óvodás kislányunk mellé keresünk lehetőleg óvodapedagógus / óvodapedagógus hallgató kedves hölgyet, aki hetente 3 alkalommal elhozná őt a házunkhoz közeli óvodából és vigyázna rá, amíg hazaérek a munkából. Ez hetente háromszor (péntek kivételével választható napokon) kb. fél 5 és fél 7 közötti elfoglaltságot jelentene, illetve havonta legalább egyszer egy pénteki vagy szombati estére is igénybe vennénk segítséget.
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-05-15 01:13:50
Svájc
Azonali kezdéssel keresünk Svájcba bébi szittert,olyanok jelentkezését várjuk akik 1 héten belül tudnak kezdeni!!!Fényképes önéletrajzot kérünk!
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-08-21 09:32:51
Baranya (megye), Pécs
Kedves Hölgyek! Feleségem és novembertől 3 kisgyerkőcünk- Máté 3,5, Zalán 2, Fruzsina novembertől- mellé keresek segítséget. Teljes munkaidőben, vagyis kb. 8.30-16.30-ig, esetenkénti rugalmassággal az idő tekintetében. Hétvégére nem, csak hétköznapra. A ház elég nagy, úgyhogy olyan segítőt keresek, aki nem retten meg egy kis házimunkától sem. Előnyben van, aki szakirányú végzettséggel rendelkezik, de nem feltétel. A gyerekek szeretete és biztonságuk viszont igen. Fizetés az elvárásokhoz igazodó, személyes megbeszélés tárgyát képezi. Köszönöm ,hogy elolvasták hirdetésemet. Üdvözlettel, Székely Róbert
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

2014-06-16 10:06:24
Zürich
Keressük 24 órás tündérlányunk mellé azt az életvidám, csinos, felelősségteljes, nagy türelmű, szorgalmas, alkalmazkodó, nem dohányzó, megbízható, sportos, magára is igényes aupairt (egyedülálló hölgy személyében kizárólag 33 éves korig), aki szeretne nálunk lakni Zürickben. Német nyelvtudás és külföldi élettapasztalat előny. Azonnali kezdéssel. Kérem, csak komoly szándékú személyek jelentkezzenek, ezeknek az elvárásoknak megfelelően. Aktuális fényképes önéletrajzokat skype elérhetőséggel, ha van krisztaszarka@freemail.hu E-mail címre várjuk.
BÉBISZITTER ÁLLÁS RÉSZLETEINEK MEGTEKINTÉSE

bébiszitter kereső
Megye:
Város/
Kerület:
Kit keres?
 
legújabb bébiszitterek
Pásztor bébiszitter
Judit
Kor: 31 év
Helység: Szilsárkány
Regisztráció: 2014-08-29
Katona bébiszitter
Ágnes
Kor: 22 év
Helység: Szeged
Regisztráció: 2014-08-31
Bándi bébiszitter
Zsófi
Kor: 24 év
Helység: XI kerület
Regisztráció: 2014-09-01
Szakács bébiszitter
Csilla
Kor: 34 év
Helység: III kerület
Regisztráció: 2014-08-26
Lázár bébiszitter
Edith
Kor: 66 év
Helység: VIII kerület
Regisztráció: 2014-08-28
bébiszitterek
star
star
star
star
legújabb bébiszitterek
 bébiszitter
Eszter
Kor: 25 év
Helység: II kerület
Zita bébiszitter
Zita
Kor: 30 év
Helység: Budapest
Zsófia bébiszitter
Zsófia
Kor: 31 év
Helység: II kerület
Viktória bébiszitter
Viktória
Kor: 20 év
Helység: III kerület
Mester bébiszitter
Anita
Kor: 25 év
Helység: Debrecen
bébiszitter állás
Tel: +36 30 / 658 3000, E-mail: info@bebiszitter.info
Minden jog fenntartva. A weboldalon található tartalom védett, annak másolása szigorúan tilos és jogszabálya ütközik.
babysitter munka