Bébiszitter Info Felelős bébiszitter választás

Hogyan válasszunk megbízható bébiszittert?

Mint édesanya én is érzem a felelősségét a bébiszitter választásának. Számtalan közösségi oldalakon, hirdetőkben előfordulnak bébiszitter hirdetések, munkát vállalók, de vajon rá merné e Ön bízni az élete szerelmét, az élete gyümölcsét egy csoportban megjelent hirdetés után, ahol mindenféle előszűrés nélkül valaki állítja magáról, hogy bébiszitter?!! Hát én biztosan NEM! Úgy gondolom, hogy ez már önmagában nézve felelőtlen és kritikusnak mondható magatartás egy szülő részéről. Miért bízna meg egy idegenben?

MI MÁSOK VAGYUNK! Vállaljuk az arcunkat, 10 év munka és tapasztalat áll mögöttünk és még reméljük sok előttünk!

Mi nem hirdetünk BÉBISZITTEREKET a Facebookon pl, hanem ott csak az állásokat tesszük közzé. A bébiszittereink minden tekintetben honlapunkon szükséges, hogy regisztráljanak, ezáltal bekülrülne az 5+1-es értékelési rendszerbe.

Ezért alkottuk meg azt az 5+1-es bébiszitter értékelést, amivel megkönnyítjük a választást.

Magam sem bíznám gyermekemet ismeretlenre, csak ha teljesen megbizonyosodtam benne, hogy megbízható. Ezért nagyon fontos, hogy az a bébiszitter már előtte bizonyítsom, felmutasson valamit. Referencia levelet, erkölcsi bizonyítványt, több éves múltat (nálunk), végzettséget igazoló valós oklevelet kérünk a bébiszitterektől.

A döntés az Ön kezében van, hogy az értékelt bébiszitterek közül ki az aki a legjobb benyomást kelti és a az Ön bizalmát is elnyeri.  Ha az értékelésről továbbiakat szeretne megtudni, kattintson ide.