Bébiszitter Info Bébiszitter Információ

Bébiszitter Információ ötlete 14. éve fogalmazódott meg bennem.

Stettner Tímea vagyok, a bébiszitter Info alapítója. 2008.-ban megvalósítottam az álmomat. Egy olyan weboldalt, aholy a bébiszittereket és családokat összehozzuk. Ahol lehetősége van a szülőnek megbízható bébiszittert találni. Olyan oldalt, ahol a bébiszitter talál képességeinek és végzettségének megfelelő munkát.

Nem csak Magyarországon, de külföldön is számtalan bébiszitter álláslehetőséget kínáltunk a 10 év alatt.

Néhány bébiszitter állás a világ minden tájából a Bébiszitter Információtól az elmúlt évekből: Anglia, Írország, Franciaország, Svájc, Lichtenstein, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Hollandia, Hongkong, Lengyelország, Mexikó, Németország, Olaszország, Skócia, Spanyolorzság, Ukrajna, USA

Nem vagyunk bébiszitter közvetítők!

De mégis akkor kik vagyunk? 2008 óta többféle vállalkozási formában működünk, jelenleg egyéni vállakozóként üzemeltetem a bébiszitter Információt. 10 év alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, mi az amit a szülők elvárnak egy bébiszittertől, illetve tőlünk. A bébiszitterek igényeit is felmértük. A legjobb tudásom szerint alkottam meg a Bébiszitter Információt, összegyűjtve a 10 év tapasztalatát.

Beszéljenek a számok!

10 év alatt több mint 2000 család, közel 5000 bébiszitter keresett fel minket és regisztrált honlapunkon. Ennél sokkal többen látogatták honlapunkat, Ők azok akik ténylegesen mellettünk tették le a voksukat. Facebook oldalunkon több mint 7000 követőnk van. Közel 500 állásajánlatot tudtunk a bébiszittereknek megmutatni és közelebb hozni őket a sikeres pályázathoz.

Médiában is jelen vagyunk!

Írt már rólunk a Meglepetés újság (nyomtatott kiadás), a Kossuth Rádióban többszőr élőben műsoron voltunk, a babaszoba.hu és hirado.hu, pecsma.hu internetes online siteok is foglalkoztak a Bébiszitter Információval és cikket jelentettek meg.

5 pontos ellenőrzés

Saját általunk felállított 5 pontos rendszer szerint osztályozzuk a bébiszittereket. Az osztályozásról részletesen itt olvashat.

Bébiszitter Info ® - Védjegyes szolgáltatás

2017.-ben bejeletettük a Bébiszitter Információt és 2018. március 14. napján érvénybe lépett, így visszamenőlegesen 2017. október  15. -én 224 951 lajstromszám alatti védjegy oltalom alatt áll a Bébiszitter információ szolgáltatás.

bébiszitter info védjegy

bébiszitter info védjegy