Bébiszitter Információ
Bébiszitterek keresése és babysitter kínálat
facebook facebook twitter pinterest googleplus instagram

BUDAPESTI ÉS VIDÉKI

Bébiszitter állások

budapesti, vidéki bébiszitter

OKLEVELES, DIPLOMÁS

Bébiszitterek

okleveles, diplomás bébiszitter

KÜLFÖLDI

Bébiszitter állásajánlatok

külföldi bébiszitter

5000

Bébiszitter

5000 bébiszitter
Bébiszitter regisztráció
Szeretnél gyorsan bébiszitter állást találni?
bébiszitter regisztráció
 
CsaládOK RÉSZÉRE
Több mint 5.000 bébiszitter keres családot, bébiszitter állást
család, szülő regisztráció
Bébiszitter állások
Budapesti, vidéki és külföldi bébiszitter állásajánlatok
babysitter állások
 
Bébiszitter keresés
Böngésszen online regisztrált bébiszittereink között
bébiszitter keresés
login
E-mail:
Jelszó:
Jelszóemlékeztető kérése:
E-mail:
bébiszitterek
star
star
star
star
star
star
star
star
star
bébiszitter keresés
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
partnereink
star
star
star
star
star
Remény a leukémiás gyermekekért
Bendegúz gyermekzúg
Bendegúz gyermekzúg
Bendegúz gyermekzúg

Általános Szerződési Feltételek

Személyes adatok védelme

Általános Szerződési Feltételek

www.bebiszitter.info portál

2016.02.23.

I. A szerződés tárgya

•  A www.bebiszitter.info honlapon található regisztrációs űrlap kitöltésével és elektronikus továbbításával a kérelmező (továbbiakban Bébiszitter, illetve Család vagy Ügynökség) kéri, hogy neve és a regisztráció során megadott adatai az on-line adatbázisba bejegyzésre kerüljenek  a jelen szerződésben foglalt feltételekkel.

•  A Szolgáltató a regisztrációs kérelem megérkezését követően megvizsgálja és a megadott adatokkal eleget tesz a bejegyzési kérelemnek egy-két héten belül, azokat az adatbázisában eltárolja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt egyedi elbírálással elutasítsa, illetve az aktív regisztrációt ideiglenes időre felfüggessze (pl. szabályszegés esetén).

II. A szerződés tartalma

•  A Szolgáltató biztosítja a Bébiszitter számára a honlapon a regisztrációt, ezáltal az online adatbázisba történő vételt. A Szolgáltató Bébiszitternek heti rendszerességgel E-mailben tájékoztatót küld az aktuális állásajánlatokról, illetve esetenként az új állásokról,melyről a bébiszitter lemondhat.

• Bébiszitter számára ismert, hogy az általa megadott adatokat a Szolgáltató honlpajára (honlapjaira) érkező látogatók megnézhetik, a megadott elérhetőségeken kapcsolatba léphetnek vele. Bébiszitter elfogadja, hogy a látogatók nem csak az regisztrációkor megadott adatokat látják, hanem a bébiszitter aktivitását is (pl: utolsó belépés dátuma, regisztráció dátuma).

• Bébiszitter betöltötte már a 18. életévét. 18. életév alatt Szolgáltató nem fogad el regisztrációt.

•  A Szolgáltató biztosítja a Család/Ügynökség számára a honlapon a regisztrációt, ezáltal az online adatbázisba való betekintést.

•  A Szolgáltató biztosít a Család számára 1 db hirdetés feladást, melyet elektronikusan továbbít a Bébiszitter felé, továbbá melyet megjelenít a facebook oldalán is (www.facebook.com/bebiszitter), s melyet automatikusan meg tud hosszabbítani 2 hétre a regisztráció éárvényességi ideje alatt.

•  A Szolgáltató biztosít az Ügynökség számára KORLÁTLAN SZÁMÚ hirdetés feladást, melyet elektronikusan továbbít a Bébiszitter felé, továbbá melyet megjelenít a facebook oldalán is (www.facebook.com/bebiszitter), s melyet automatikusan meg tud hosszabbítani 2 hétre a regisztráció éárvényességi ideje alatt.

• Család/Ügynökség számára ismert, hogy a facebook oldalon megjelenített hirdetés további megosztásokkal megjelenhet más facebook oldalakon, csoportokban is. Ehhez Család/Ügynökség hozzájárul a hirdetése feladásával.

•  A honlapon regisztrált Család/Ügynökség részére a bébiszitter telefonszáma és email címe elérhetővé válik, ezáltal a megkeresheti a regisztrált bébiszittert állásajánlatukkal. A Család/Ügynökség kérheti, hogy hirdetése inkognítóban jelenjen meg, ekkor nyilvánosan a honlapra érkező látogatók adataikat nem látját (telefon, email cím, név), de a regisztrált bébiszitterek bejelentkezést követően az inkognítóban feladott hirdető adatait is látják.

•  A Szolgáltató biztosít a Bébiszitter részére tagsági igazolványt, az adott évre szóló hologrammos érvényesítő matricával, melyet a bébiszitter részére postai úton megküld. A bébiszitter a tagsági kártyát saját aláírásával és igazolvány képével ellátja. Ezzel tudja a bébiszitter igazolni a Család számára a VIP klubságát.

•  A Szolgáltató biztosít a Család részére kedvezményes igazolványt, az adott évre szóló hologrammos érvényesítő matricával, melyet a család részére postai úton megküld.

Az igazolvány femutatásával és a kedvezményes kártyával a Család és a Bébiszitter jogosult a Szolgáltató szerződött partnereinél kedvezmény igénybevételére, a PARTNEREK menüpontban feltüntetett feltételek szerint.

klubkártya

 

A szerződés felmondásának felétételei:

A regisztrációt a szerződő fél (mind a bébiszitter, mind a család/ügynökség) online bejelentekzést követően (felhasználói e-mail címével és regisztrációkor megadott jelszavával) automatikusan véglegesen törölheti a regisztráció törlése menüpont alatt. Ez a felmondás végleges, a regisztrációs díj nem jár vissza a szerződés felmondásakor. A felmondást követően a szerződő fél újbóli regisztrációt (szerződést) igényelhet, a regisztrációs díj ismételt megfizetésével.

III. A Szolgáltatás díja

a) REGISZTRÁCIÓ

•  regisztráció Bébiszitter részére

 • bankkártyás fizetéssel: 3.500 Ft / 1 év (alanyi adómentes)
 • banki átutalással: 3.500 Ft / 1 év (alanyi adómentes)
 • paypal fizetéssel: 3.500 Ft / 1 év (alanyi adómentes)
 • SMS fizetéssel: 4.000 Ft / 1 év (+ÁFA, azaz bruttó 5.080 Ft)

Az sms fizetés előnye, hogy útólag a telefonszámláról kerül levonásra az össeg és útólag lehet fizetni, a telefonszámla megfizetésével.

•  regisztráció Család részére paypallal, bankkártyával, vagy átutalással

 • 5.000 Ft / 1 hó (alanyi adómentes)
 • 6.000 Ft / 3 hó (2.000 Ft/hó) (alanyi adómentes)
 • 9.000 Ft / félév (1.500 Ft/hó) (alanyi adómentes)
 • 10.800 Ft / 1 év (900 Ft/hó) (alanyi adómentes)

•  regisztráció Ügynökség részére 6.000 Ft / 1 hónap (alanyi adómentes), illetve kedvezményesen 25.000 Ft / félév, 35.000 Ft / 1 év.

A regisztrációval hozzáférhet a bébiszitterek adataihoz a regisztráció teljes időtartamán belül, hirdetést adhat fel.

IV. Fizetési lehetőségek

a) paypallal történő fizetés (bébiszitter, család, ügynökség)

b) bankkártyás fizetés (bébiszitter, család, ügynökség)

Bankkártyával történő fizetés menete és feltétele:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat honlapunkon. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

c) sms fizetés (bébiszitter)

d) banki átutalásos, megbízás, személyes befizetés bankba (bébiszitter, család, ügynökség)

 • Számlatulajdonos neve: Dr. Rónaszéki László, egyéni vállalkozó
 • Számlaszám: 10918001-00000040-65990003
 • Számlavezető Bank: Unicredit Bank

 

V. Egyéb rendelkezések

•  A Szolgáltató a megadott elérhetőségek bármelyikén kapcsolatba léphet a regisztrált Bébiszitterrel illetve a regiszrált Családdal/Ügynökséggel az adatok pontosítása tárgyában, illetve ellenőrizheti, hogy a regisztrációkor megadott adatok a valóságnak megfelelnek e.

•  Bébiszitter nem adhat meg elérhetőséget (email cím, facebook, telefonszám, skype, stb..), illetve a teljes nevét a szöveges leírásban, csak az arra szolgáló menüpotokban (telefon, email, név). A bébiszitter nem jelölhet meg versenytársakat a bemutatkozásánál (konkurens bébiszitter cégeket) Amennyiben a Bébiszitter megszegi a szabályt, moderátor azonnali hatállyal véglegesen elutasíthatja a regisztrációt, vagy moderálja és törli a szerződést sértő szöveget. Amennyiben a bébiszitter valótlan adatokat, vagy nem működő elérhetőséget (e-mail, tel) ad meg, továbbá nem vállal bébiszitterkedést, a szolgáltató azonnali hatállyal értesítés nélkül törli a regisztrációt.

•  Bébiszitter vállalja, hogy 3 havonta legalább egy alkalommal frissíti az adatlapját. Ha ez nem történik meg, előzetes értesítés nélkül a szolgáltató törölheti, vagy felfüggesztheti a regisztrációt.

•  A bébiszittter a regisztrációjával hozzájárul a facebook oldalon való közzétételhez, mely opcionális és nem jelenti azt, hogy közzé lesz mindenesetben téve..

•  A Bébiszitter személyes adatait pl teljes lakcímét (utca, házszám) nem adjuk ki a családok részére semmi esetre sem, csupán a lakhelyének települését, városát, telefonszámát és E-mail címét és teljes nevét, facebook és youtube elérhetőségét. A család elérhetőségét nem adjuk ki a bébiszitter részére, csupán ez E-mail címét és telefonszámát és teljes nevét, lakhelyének városát.

Reklamáció módja és feltételei

•  Amennyiben a regisztrált CSALÁD (szülő) 3 hónapon belül bizonyítottan 1 bébiszitterrel sem kerül kapcsolatba - és mindent megtett annak érdekében, hogy ez ne így legyen - GARANTÁLTAN visszafizetjük a regisztrációs díjat.

A SZÜLŐ bizonyítottan megtette a következő lépéseket:

 • Hirdetést adott fel, de nem jelentkezett rá senki
 • E-mailt írt bébiszittereinknek, de nem válaszolt senki
 • Telefonált bébiszittereinknek, de egyik számon sem tudott senkivel beszélni
 • A regisztrációs időtartam lejártát követően 8 napon belül jelzi a garanciális igényét.

•  A CSALÁD/Ügynökség regisztráció esetében a regisztrációs díj a nem bébiszitter közvetítés díja - a szolgáltató NEM közvetít bébiszittert - hanem az online adatbázisba történő felvétel díja.

•  A BÉBISZITTER regisztráció esetében a regisztrációs díj nem a kiközvetítés díja, hanem az online adatbázisba történő felvétel díja, így abban az esetben sem jár vissza a díj, ha a bébiszitter a regisztrációs időszak alatt nem talált magának családot.

Mindenkori reklamációt az info@bebiszitter.info E-mail címen fogadunk el.

•  A regisztrációkor Bébiszitter és Család/Ügynökség által megadott adatok valódiságáért a Szolgáltató nem felel. Amennyiben a regisztrációkor, illetve hirdetés feladáskor megjelenített adatok, nem felelnek meg a valóságnak (pl: rossz telefonszám, emailcím, álnév, direkt feladott fals hirdetés) a szolgáltató fenntratja a jogot magának, hogy minden figyelmeztetés nélkül törölje a hirdetést, illetve a regisztrált személy adatlapját a rendszerből.

• A Szolgáltató kizárja a kártérítési felelősségét abban az esetben is, ha a meghirdetett bébiszitter állások az eredeti céljuktól eltérőek, vagy nem valósak. Ugyanígy kizárja a szolgáltató a felelősséget a bébiszitter személyazonosságára, alkalmasásgára vonatkozóan.

• A Szolgáltató a bébiszitterek jogszabálysértő magatartása, vagy mulasztása miatt keletkezett károkért nem vállal felelősséget.

•  A kérelmező a regisztrációs kérelemben megadott adatait önkéntesen adja meg a Szolgáltatónak, aki az adatokat az adatvédelmi törvényben foglaltak szerint bizalmasan kezeli. A kérelmező hozzájárul, hogy a megadott adatok a portálon elérhető adatbázisban közzétételre kerüljenek és azt ilyen módon a szolgáltató kezelje. Kérelmező előtt ismert, hogy a világhálón megjelenő adatait az oldalra látogatók megismerhetik, és a megadott elérhetőségein keresztül kapcsolatba léphetnek vele. A kérelmező a regisztráció következtében semminemű jogi tevékenységre nem köteles.

•  A Szolgáltató a regisztráció során birtokába került adatokat a szerződés lejártával megsemmisíti.

•  A Szolgáltató nem közvetít bébiszittereket, nem ellenőrzi a bébiszitter és család közötti folyamatot, kapcsolatfelvételt, a közvetítésben semmilyen módon nem vállal szerepet. Mind a bébiszitter mind a család feladata a másik személyének leinformálása.

•  A Szolgáltató a portál vizuális megjelenését egyoldalúan megváltoztathatja. A Szolgáltató kizárja a felelősségét azokért az esetleges károkért vagy elmaradt haszonért, amely a szolgáltatás szüneteléséből fakadhatnak. Ugyancsak kizárja a Szolgáltató a sikertelenül kézbesített vagy elveszett regisztrációs kérelmekkel, illetve ajánlatkérő nyomtatványokkal összefüggő felelősségét.

•  Az Általános Szerződési Feltételekben nem szereplő vitás kérdésekben a Ptk. általános rendelkezései az irányadók (209 §, 209A §, 209B §, 209C §).

•  A személyes adatok és a közérdekű adatok védelméről a 2011. évi CXII.tv. (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) rendelkezik. Az Ön személyes adatainak védelme a (Dr. Rónaszéki László) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény). Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve a szolgátatásunk jellegéből adódó ajánlatkérések, illetve hirdetések esetén nyilvánosságra hozzuk az Ön által megadott adatokat (www.facebook.com/bebiszitter honlap, illetve a www.bebiszitter.info holnapon). kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

•  A jogviták eldöntésére a Felek kikötik a Pécsi Járás Bíróság, illetve a Pécsi Törvényszék kizárólagos illetékességét.

bébiszitter kereső
Megye:
Város/
Kerület:
 
facebook bébiszitter
legújabb bébiszitterek
Duli bébiszitter
Szilvia
Kor: 25 év
Helység: VII kerület
Belépés: 2018-01-16
Piroska bébiszitter
Ágnes
Kor: 53 év
Helység: XVIII kerület
Belépés: 2018-01-16
Maczkó bébiszitter
Adrien
Kor: 23 év
Helység: Pécs
Belépés: 2018-01-15
Dömölki bébiszitter
Bianka
Kor: 24 év
Helység: I kerület
Belépés: 2018-01-15
Nemeskéri bébiszitter
Borbála
Kor: 22 év
Helység: Pécs
Belépés: 2018-01-15
Kemenár bébiszitter
Éva
Kor: 23 év
Helység: II kerület
Belépés: 2018-01-14
Regős bébiszitter
Beáta
Kor: 60 év
Helység: XIII kerület
Belépés: 2018-01-14
Nagy bébiszitter
Barbara Kitti
Kor: 26 év
Helység: Győr
Belépés: 2018-01-14
Lovász bébiszitter
Erzsébet
Kor: 61 év
Helység: Pomáz
Belépés: 2018-01-14
Kasza bébiszitter
Fruzsina
Kor: 26 év
Helység: Budapest
Belépés: 2018-01-09
legújabb bébiszitterek
Kemenár bébiszitter
Éva
Kor: 23 év
Helység: II kerület
Konyári bébiszitter
Dóra
Kor: 23 év
Helység: XIX kerület
Siegel bébiszitter
Kinga
Kor: 24 év
Helység: XVI kerület
Siegel bébiszitter
Kinga
Kor: 24 év
Helység: XVI kerület
Ipacs bébiszitter
Alexandra
Kor: 23 év
Helység: Budapest
Telefonos ügyfélszolgálat (Hétfőtől- Vasárnapig 09.00-19.00-ig): +36 30 / 658 3000, E-mail: info@bebiszitter.info
Minden jog fenntartva. A weboldalon található tartalom védett, annak másolása szigorúan tilos és jogszabálya ütközik.